Computershop Rheden geeft de mogelijkheid om een serviceabonnement af te sluiten om zo te profiteren van extra scherpe tarieven en voordelen. Zo heeft een serviceabonnementhouder de mogelijkheid voor hulp op afstand en krijgt deze voorrang bij bezoek op locatie. Het serviceabonnement kost € 27,50 per kwartaal.

Virussen, computerinbraak, ongewenste reclame, trager worden, vuil en stof: bijna iedere computer heeft er last van. Vaak wordt er te lang mee gewacht om dit soort ongemakken te voorkomen. Hierdoor kunnen problemen ontstaan die schade veroorzaken en daardoor geld kunnen gaan kosten. Dit kunt u eenvoudig voorkomen door de computer regelmatig te laten nakijken.

Computershop Rheden biedt u de mogelijkheid een onderhoudscontract voor periodiek preventief onderhoud af te sluiten met kortingen tot ruim 20 %!

Waarom moet uw computer softwarematig opgeschoond worden?
Uw computer wordt in de loop van de tijd steeds trager. De harde schijf loopt vol met onnodige bestandsresten, overbodige systeembestanden, internetresten zoals cookies en achtergebleven softwareresten. Wellicht probeert u in de loop van de tijd diverse programma's uit en verwijderd u deze weer. U denkt dat het programma van de computer is maar niets is minder waar. Diverse vermeldingen blijven achter in de diverse mappen en het register.
Veel programma's installeren zich zo dat deze gelijk opstarten met windows. Dit is helemaal niet nodig en zorgt voor een steeds trager opstartende computer. Kortom met een opschoonactie wint u niet alleen schijfruimte terug maar wordt uw systeem een stuk sneller.

En niet te vergeten: uw computer blijft in goede conditie!

Hulp op afstand
Bij hulp op afstand belt u met Computershop Rheden, wij loggen in op uw computer en nemen uw scherm over. Uw probleem wordt dan supersnel opgelost.
Voor deze service gebruikt Computershop Rheden remote support software . Deze software kunt u gemakkelijk en snel zelf downloaden van onze site, binnen 3 minuten is de verbinding gelegd. Het programma wordt alleen tijdens de sessie uitgevoerd maar niet op uw computer geinstalleerd. Na het verbreken van de verbinding is het programma dan ook gelijk weer van uw computer verdwenen.

Veiligheids informatie:
Uw firewall en router zijn standaard zo ingesteld dat computers van buiten af geen verbinding kunnen maken. Pas als u in de router en firewall de poorten, die nodig zijn voor het programma,  openzet en naar uw computer foreward, kunnen computers van buitenaf verbinding maken. Indien gebruik wordt gemaakt van hulp op afstand door Computershop Rheden zijn deze  instellingen in de router en firewall niet nodig. U opent een klein bestandje en geeft de unieke code die dan gegenereerd wordt door aan Computershop Rheden. Op dat moment wordt uw computer overgenomen. U kunt tijdens de sessie steeds volgen wat er gebeurd en zo nodig op elk gewenst moment de verbinding verbreken. Aan het eind van de sessie vervalt de inlogcode en kan er niet meer ingelogd worden.

Waarom moet uw computer periodiek gecontroleerd worden?
Als u de computer regelmatig gebruikt en daarbij op het internet surft en e-mailt, is de kans aanwezig dat uw computer besmet raakt met een virus of met spyware. Dit kan zeer snel gebeuren, zonder dat u het doorheeft. Zo kunnen virussen en spyware informatie van uw computer doorspelen aan derden, ook kunnen zij advertenties en andere narigheid op uw scherm neerzetten (‘reclame pop-ups’). Met een periodieke controle houdt u de computer vrij van vervelende virussen en spyware. Zo kunt u met een gerust hart online zijn.

 

Waarom moet uw software up-to-date blijven?
Fabrikanten van hard- en software brengen regelmatig een nieuwe versie van hun product uit. Hierin worden foutjes verholpen en beveiligingslekken gedicht. Om uw computer optimaal te beschermen en vrij te houden van foutmeldingen, is het noodzakelijk regelmatig uw software te updaten

 

Waarom de behuizing intern reinigen?
Na langdurig gebruik neemt uw computer, door het aanzuigen van verse lucht door de koelventilatoren, vuil en stof op. Dit vuil kan statische kortsluiting en een verhoging van de interne werktemperatuur veroorzaken. Doordat de koelventilatoren sneller moeten draaien, neemt het lawaai toe en kunnen vreemde storingen en traagheid ontstaan.